00f6c012c51697069486f693779ae835.jpg

2014. december 21., vasárnap

PadVerts egy bevételmegosztó oldal .


PadVerts egy bevételmegosztó oldal .

PadVerts egy remek lehetőség az interneten pénzt keresni otthonról.

PaidVerts

Egy jól felépített üzlet, hol az keres,aki dolgozik is. A pénzkeresés itt is kizárólag a hirdetések megtekintésével lehetséges. Ahhoz, hogy a pénzt adó bónuszhirdetéseket megnézhessük, először aktiválnunk kell a számlánkat. Ehhez a regisztráció és bejelentkezés után kattintsunk a View Activation Ad gombra.

Regisztrálni csak kattints a bannerra itt: PaidVerts

Ezekért csak pontokat kapsz, melyek kellenek a későbbiek folyamán. Csak ezek után tudsz nézni pénzes reklámokat.

Reklám megnyitáshoz “View Paid Ads“, vagy jobb oldalt a Your navigation

Gombra a menü jobb oldalában találod a ” Paid Ads“. Itt négyzetekben vannak a hirdetések.


piadverts 3

klikk a “view bonus ads“-ra. Ha nem akarod megnézni klikk “recycle”, továbbadja upgradelt tagoknak, és nem kapsz helyette másikat.

A reklámok elindulása előtt mindhárom sorba mindig be kell illeszteni vagy  másolni az ellenőrző szöveget. Van,amikor számokat kér.

paidverst enyém

Zöld pipák lesznek a sorok végén, ha jól csináltad. Észre fogod venni. Aztán kattints a Proceed to Advertisers Website”, klikk rá és indul is egy külön oldalon. Jobb oldalon látod a számlálót és addig beírod a chapta kódot. Van,amikor néha nem lehet kiolvasni, akkor kattant a kék görbe nyílra és új kódot kapsz. Ha letelt az idő és beírtad a szöveget, klikk “confirm” majd “close window”, végül “View another ad” gombra és kezdheted az egészet elölről vagy folytathatod a weboldalak nézést. Közbe másik oldalakat is nézhetsz, vagy, ha másik kattintós munkád a kettőt együtt tudod csinálni és egyszerre kész vagy ugyan annyi idő alatt.

Minél több BAP pontod van annál magasabb értékű, és mennyiségű reklámot kapsz. Ehhez min. 1600 BAP kell!

paidverts

A kampányokat tudod fizetni a belső egyenlegedből is pár nap munka után. Ezt fogod látni, ha jól csináltad.

paidverts 3

Aztán kapni fogsz visszatérő hirdetéseket is, amiket esetleg nem tudtál megcsinálni visszakapod. A rendszer nem veszi el. Ezeket már csak 10 mp alatt megtudod nézni.

paidverts 1,visszatérő hirdetések

A hirdetéseknek időkorlátja van (18 óra), ez idő alatt bármikor megnézheted.

paid frissités után

Amikor elfogytak a reklámok és még szeretnéd, hogy legyen, napi 2×12-re még van lehetőséged. Ezek a mikró hirdetések. Akkor lehetséges, ha minden reklámot megnéztél. Látni fogod , hogy lehetőséged van a mikro hirdetésekre. Itt is egyre nagyobb hirdetéseket fogsz kapni. Klikk a “Request Micro Ad Pack” gombra. 2x 50BAP-ot von le.

piadverts 3

A cél az , hogy egyszer ezt is meglásd. Ezt a facebook oldalukról vettem le , gyere és látogasd meg az oldalukat. Sok értékes infót fogsz kapni itt: https://www.facebook.com/paidverts?fref=ts több oldal is található , keresd meg és azt kívánok, hogy fedezd fel milyen értékes lehetőséget kaptál.

paidvert cél neked is
paidverts fontos


Többet most nem írok, mert megcsinálni egyszerűbb, mint leírni.Regisztrálni itt tudsz , csak kattints a linkre: https://www.paidverts.com/ref/Eliteaffilit

Vagy a bannera

PaidVerts
Sok sikert kívánok neked és, ha kérdésed van keress meg bátran.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése