00f6c012c51697069486f693779ae835.jpg

2014. február 5., szerda

Februári festményvásár-játék:250 Ft ért 50 000 Ft os festményt

Minden az interneten.

A februári festményvásár játék értéke 50 000 Ft
 

Ez a játék olyan, mint a LOTTO, csak itt egy festmény lesz a főnyeremény, amit két festményből lehet kiválasztani. Mindig a nyertes választ. A festmény árát a művésznő határozza meg.
Miért jó neked, ha játszol?
Mert tied lehet egy csodálatos festőművésznő bármelyik alkotása. Minden hónapban egy alkotás.
Az alkotásokat folyamatosan fogom feltölteni és a játékokat megszervezni havonta úgy, hogy azokat mindenki nyomon tudja követni a facebook oldalamon itt: https://www.facebook.com/pages/Matulik-Mária-festőművésznő-hivatalos-oldala/226907617385612
És itt is : http://facebook.com/maresz61zsenisan


Minden héten egyszer összesítem ez elért eredményeket és a neveket és a befolyt összeget is nyomon tudjátok követni.

Februári festmények: A szív és a bőség című alkotások közül az egyik a nyertesé lesz,amit a nyertes választ ki.


Meglepetés, hogy a facebook vagy más közösségi portálon megosztók között pedig az Ősfa című festmény lesz kisorsolva.
Ezt a festményt közösen választottátok ki a facebookon.Köszönöm a segítséget mindenkinek.Kérlek benneteket,hogy jelezzétek felém a megosztásokat csak a tévedések elkerülése végett, hogy mindenki szerepeljen.

 Két csapat lesz. Az egyik csapat, akik továbbküldik a linket és meghívják ismerőseiket is a játékba. Őket folyamatosan nyomon követem és írom fel, ahogy megosztják a linket a facebookon vagy bárhol máshol és tartjuk a kapcsolatot. Mindenkit kérek, hogy jelezzék felém, hogy megosztották és azt is, hogy utaltak. A másik csapat, akik játszanak és tikettet vásárolnak.
 

A játékban való részvétel már 250 Ft utalásával megtörténik. Természetesen lehet nagyobb összeggel is részt venni a játékban tikettek vásárlásával.
1db tikett = 250 Ft
10db tikett=2500Ft és így tovább értelemszerűen.
Aki több tikettet vásárol, értelemszerűen a neve is annyiszor jelenik meg a sorsoláson így növelve a nyerési esélyt.
 

A nyertesek neve az után lesz kisorsolva, amikor beérkezett a festmény ára a számlára. Ez után a nyerteseket értesítjük és kiválasztja a festményt a kettőből. A nyereményt postán küldjük, vagy személyesen is átveheti.
Kérlek benneteket, hogy utalásnál írjátok oda az elérhetőségeteket, hogy tartani tudjuk a kapcsolatot. A sorsolás élőben történik és az interneten is láthatjátok. A linket mindenki megkapja, aki a játékban bármilyen formában részt vesz. Az egyes és a kettes csapat is.
A játék minden hónap első napjától az utolsó napjáig tart, jelen esetben február 28.ig. Amennyiben előbb megérkezik a festmény ára, akkor hamarabb zárunk és sorsolunk. Mindenkit időben értesítünk.
Amennyiben nem érkezne meg a festmény ára úgy a játék kitolódhat. A játékosok nevét is közzé tesszük, akik anonimitást kérnek, ők kérem jelezzék felém.
 

A játék számára fenntartott számlaszámra lehet utalni: Erste Bank Hungary ZRT
11600006 – 00000000 – 58592667
Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU17 1160006 – 00000000 – 58592667
SWIFT: GIBAHUHB
 

Kérlek benneteket, hogy utalásnál írjátok oda az elérhetőségeteket, hogy tartani tudjuk a kapcsolatot.
Aki ezt elmulasztja, annak az utalását adománynak tekintem úgy,hogy utalása beszámít az értékbe.. 

Keresek olyan embereket, akik szívesen segítenének a játék lebonyolításában vagy a sorsolásban vagy esetleg fel tudják venni a sorsolást, hogy azt később is bárki megtekintheti. Mindenkit szívesen fogadok. Akik szeretnének részt venni azok kérem jelezzék felém üzenetben a facebookon vagy a sikeresmuvesz@gmail.com email címen vagy a 70/569-8369 es telefonszámon.
Előre is köszönöm, hogy támogatjátok a munkásságom és a művészetet. Drukkolok mindenkinek és jó játékot kívánok.
Matulik Mária Magdolna /Maresz

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése