00f6c012c51697069486f693779ae835.jpg

2014. január 3., péntek

Dolgozz otthon pár napot vagy hetet és legyen több évig pénzbevételed


A legtöbben több pénzt akarnak, mint amennyire valójában szükségük van, és sokkal kevesebbel megelégszenek,mint amennyit megszerezhetnének.
Earl Nightingale

 

A Network Marketing megadja az embereknek azt a lehetőséget,hogy nagyon alacsony kockázatú és alacsony pénzügyi elkötelezettséggel egy saját jövedelemtermelő eszközt építsenek ki, mellyel nagy vagyonra tehetnek szert. A Mi üzletünk jókor, jó helyen a jelenben. A mai világban,ha magadnak dolgozol,tulajdonképpen az a legbiztonságosabb irány és az átlagmunkahely/céges munkahely lett a legkockázatosabb. A Network Marketing jövője korlátlan. Előreláthatólag nem lesz vége.Tovább fog nőni , mert jobbnál jobb emberek csatlakoznak. Ez lesz az egyik elismert módszer a világon. A Network Marketing több milliomost termelt,mint bármely más ágazat a világtörténelemben. Ki mint vet , úgy arat. Ez a természet törvénye. A Network Marketing tökéletes összhangban van ezzel. Nincs előnyben részesítés. Ez ritka manapság. Bárki megtudja csinálni az üzletet és sikeres tud lenni. Itt egyenlő feltételek vannak. Itt az ideje a szenvedélynek a koncentrálásnak. Itt az ideje a cselekvésnek. Most van itt az idő. Keress pénzt vagy kifogásokat. Csak a kettőt együtt nem tudod.
 

Pénzre lenne szükséged, mert nem elég a havi kereseted? Vagy egyszerűen gyűjtenél valamire? Egy utazásra, gyerekhomikra, magadra vagy hosszútávra biztosítéknak?
Jó lenne otthon dolgozni! Szeretsz otthon lenni, ezért nem bánnád ha otthon ülve tudnál plusz pénzt keresni? Az idődet is Te osztanád be legszívesebben?
GYES-en vagy a kisbabáddal és tanulnál valamit? Otthoni munka jó lenne? Töltsd hasznosan az otthonlétet!
Magad ura szeretnél lenni! Nem bánnád ha magadnak keresnéd a pénzt és nem a főnöködnek?
Kreatív egyéniség vagy és nem tudod kihaszálni kreativitásod? Pedig annyira alkotnál valamit! És ha még pénzt is keresnél vele?
Most felépíthetsz magadnak egy másodállást! 
 Pénzt kereshetsz akár ha kiegészítő jövedelmet szeretnél a munkád mellé, vagy ha jól csinálod, egy egész havi fizetésnyit is kereshetsz, esetleg ennél sokkal többet is. Egy jól felépített üzlettel bármit elérhetsz.


Bemutatok neked most két lehetőséget. 
A döntésednek megfelelően kattints a megfelelő linkre,ha érdekel a lehetőség és további információt szeretnél.
Ajánlok egy teljesen ingyenes lehetőséget : 
GlobAllShare


  Ahol pluszba tudod reklámozni magad, úgy hogy még jövedelmed is lehet belőle


 A GlobAllShare közösségének használata teljesen ingyenes.


Sem most, sem a jövőben nem kell fizetni a használatáért.


 A GlobAllShare oldalán olyan szolgáltatásokat érhetsz el teljesen ingyenesen,


melyekért máshol fizettél eddig. Ingyenes telefonálás, video-telefonálás,


 élő web-előadás, web-konferencia, video-email, SMS küldés, játékok, filmek,


zenék és teljesen ingyenesen készítheted el weboldalad vagy web-áruházad is.








Én ebben benne vagyok és 3-4 hónap múlva egyenesbe tudom magam hozni, úgy hogy nem kell állandóan hirdetnem.


A másikban pedig a saját üzletemet építem a szabadságomért! Ez egy összetett program és neked is ajánlom, ha el akarod felejteni az anyagi problémáidat.Az biztos,hogy a leggazdagabb tapasztalat a szegénység.Minden esetre tartsd távol magad tőle.


Te is olyan, vagy aki szeretne változtatni a jelenlegi helyzetén? A változás érdekében hajlandó is vagy tenni?
Erős és egészséges akarsz lenni? Olyan kapcsolatra vágysz, amely a tiszteletre és a szeretetre épül? Azt szeretnéd, hogy örömmel üdvözöld a hétfő reggeleket és izgatottan indulj munkába minden nap? Szeretnéd, hogy meghittebb viszony fűzzön az életedben fontos szerepet játszó emberekhez, például a gyerekeidhez, barátaidhoz vagy kollégáidhoz? Egy életre meg akarsz szabadulni az adósságoktól?

Súlyos tévedésben, vagy ha azt hiszed, ezek maguktól is megtörténnek!


Tenni kell érte, egy nagyon egyszerű üzleti lehetőséggel, főleg, ha szeretsz sütni és főzni és, ha nem akkor is. Azért is nagyon szeretem ezt az üzletet,mivel személyesen is ismerem a megalapítóját Török Tamást és ami fontos számomra az az,hogy egy teljesen magyar üzleti lehetőség, ami azért fontos,mivel a pénz itt marad az országban. 


Siker,átlagon felüli,magas jövedelem,jogdíj, amit eddig csak a művészek és írok kaptak,most neked is megadatik és díjmentes képzések,dinamikus jó csapatmunka! Mind ezeknek akár te is részese lehetsz!



Dolgozhatsz fő vagy mellékállásban egyaránt, nincs korhatár, lehetsz pályakezdő, nyugdíjas, férfi vagy nő. Nem számít az iskolai végzettséged.
Egy olyan lehetőséget ajánlok a számodra, ami esetlegesen ebben a nehéz gazdasági helyzetben kiutat jelenthet abból a „mókuskerékből”, melyben ma Magyarországon nagyon sokan akarva, akaratlanul benne vannak, talán te is.


Nézd meg ezt a videót!


Csak két perc és megváltozik az életed!
http://cricketstart.com/hu/137 


Mit nyújthat ez a lehetőség a számodra:

A saját magad főnöke lehetsz.

Nem kell óriási összegeket befektetned.
Nem kell senkit sem meggyőznöd semmiről.

Az idődet te osztod be saját magad számára.
Semmit sem kell eladni, nincs havonta kötelező vásárlás.


Nem kell vállalkozói.
Nincs kötelezettség, mindenben szabadon dönthetsz.
Több időt tölthetsz a családoddal, gyermekeiddel, unokáiddal, ismerőseiddel.


Nézd meg az oldalt és,ha tetszik ,akkor itt regisztrálni is tudsz: http://chefcricket.com/137


Ez az én saját oldalam, és ha regisztrálsz,akkor hozzám fogsz regisztrálni és a csoportomba kerülsz vagyis velem együtt fogsz dolgozni és tanulni és változni.

Saját példámból indulok ki. Nem sok olyan pénzkeresési lehetőség létezik amihez kevés befektetés szükséges, és utána folyamatosan több éven keresztül hozza az eredményeket.



Gondolj bele mi mindent szerettél volna elérni az életben, amit valamiért nem sikerült megvalósítanod. Lehet, hogy Te voltál a hibás, lehet, hogy más, az is lehet, hogy a körülmények. Mi történne, ha ezek többségét elérnéd, megvalósítanád? Miben változna meg az életed?





Segítünk!

Nem kell bonyolult dolgokra gondolnod. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, amit már előkészítettünk neked. Mi már lefektettük az alapokat és felépítettük a házat. Neked már csak be kell bútoroznod és kényelembe helyezni magad, na és belevágni! Nagyon szeretnénk Téged is elindítani, felkészíteni a legegyszerűbb módon, amit ez az üzletág még nem látott.



Gyere el a webkonferenciára és sokkal többet megtudsz arról, hogy mivel segíthetnénk neked rengeteg pénzt keresni, hogyan lehetsz mesteri „szakács”, hogyan „főzhetsz” ki egy online üzletet, anélkül, hogy guru lennél, közben pedig rengeteg pénz kerül a számládra.

Megtanítjuk, hogyan legyél inkább megnyerő, mint tolakodó. Megtanítjuk, hogyan vonhatsz be embereket az üzletedbe, eltaszítás nélkül.

Minden hétköznap webkonferencia!
Keress meg, ha többet szeretnél tudni vagy meg akarod hallgatni a webkonferenciát és aztán eldöntöd,hogy mit szeretnél csinálni.Lejjebb fel tudsz iratkozni az email címed megadásával,ha többet szeretnél tudni keress bizalommal.

Matulik Mária
Tel: 70/569-8369
Skyp:ducidusi
sikeresmuvesz@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése